Patiëntenomgeving

Door in te loggen in uw patiëntenomgeving kunt u meteen een aantal zaken regelen met onze huisartsenpraktijk, zonder dat u aan de telefoon in de wacht hoeft te staan. Zo kunt u herhaalmedicatie bestellen, uitslagen inzien en zelf een e-consult versturen aan uw huisarts. U kunt online uw zorg op twee manieren regelen: door in te loggen in de patiëntenomgeving op deze website of met de ‘Mijn Huisarts Online’ App. 

 

 

Wat kunt u doen in uw patiëntenomgeving?

  • Uw medicatie herhalen. Dit geldt alleen voor chronische medicatie. 
  • Een vraag stellen aan uw huisarts. Indien u een eenvoudige vraag heeft, waar u niet direct antwoord op hoeft te hebben, kunt een e-consult naar uw huisarts sturen. Dit geldt dus niet voor spoedeisende vragen.
  • Uw medisch dossier inzien: inzage in uw gegevens over uw gezondheid en  uitslagen bekijken met het advies van uw huisarts hierbij.
  • Online afspraken maken: dit is momenteel nog NIET mogelijk. 

 

 

Inloggen

U kunt met uw DigiD inloggen in uw patiëntenomgeving op onze website en via de Mijn Huisarts Online app. Indien er eerder een account is aangemaakt kunt u ook inloggen met uw e-mailadres in uw patiëntenomgeving. Om veiligheidsredenen heeft elke gebruiker een eigen account met een uniek e-mailadres nodig. Een account aanmaken is mogelijk vanaf 16-jarige leeftijd. 

 

Om in te loggen via onze website klik HIER. 

 

Maakt u liever gebruik van de patiëntenomgeving als app, download dan de ‘Mijn Huisarts Online’ app.

 

         

 

Bent u benieuwd naar meer informatie over de app? Download de handleiding. Voor veelgestelde vragen over de app klik HIER.

Translate »
Call Now Button